Evelien, de KantoorKabouter

Ik ben een veelzijdige duizendpoot, heb overal kaas van gegeten, weet waar Abraham de mosterd haalt en hou niet van hokjes.

Ik ben eeuwig nieuwsgierig en geen dag is compleet als ik niet iets nieuws heb ontdekt of geleerd. 

Ik hou ervan anderen het leven makkelijker te maken, door zelf de handen uit de mouwen te steken of door zelfredzaamheid te verhogen. 

Ik werkte de afgelopen 20 jaar voor 17 grote en kleine ondernemingen en organisaties. Voor multinationals en vzw’s, voor universiteiten, overheden, kmo’s, en ngo’s. Ik stelde mezelf altijd als doel mezelf misbaar te maken: ik installeerde procedures en systemen, zodat het takenpakket eenvoudiger uit te voeren en op te volgen werd.

Meer details kan je vinden in mijn LinkedIn profiel. Let’s connect!

Door mijn ruime ervaring in projectondersteuning, administratie, financiën, evenementen, marketing en HR, breng ik je het beste dat ik overal geleerd heb.

Ik ben goed in het verbinden van zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Wat ik bedenk is niet altijd nieuw, maar ik combineer bestaande ideeën tot iets nieuws, tot een oplossing die jou past.

Ik ben zelf ondernemer, en denk met je mee. Ik breng een nieuwe blik en frisse wind in je zaak. Ik kan dienen als klankbord en sparring partner.

Wat anderen over me zeggen